Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ελληνική Ομοσπονδία Τετρακίνητων Αθλημάτων

Posted on 10:18 μ.μ. by MrGeorge






H Ελληνική Ομοσπονδία Τετρακίνητων Αθλημάτων είναι η συνεύρεση των συλλόγων που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το σπορ των εκτός δρόμου μηχανοκίνητων τετράτροχων οχημάτων στη χώρα μας.

Έχει μέλη σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο.

ΜE έδρα την Κομοτηνή θα δραστηριοποιείται η Ελληνική Ομοσπονδία Τετρακίνητων Αθλημάτων (ΕΟΤΑ), η απόφαση για την ίδρυση της οποίας ελήφθη σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 14 συλλόγων 4Χ4 από όλη την Ελλάδα. Aλλοι 8 σύλλογοι 4Χ4 εκδήλωσαν γραπτώς την απόφαση των διοικητικών τους συμβουλίων να συμμετάσχουν στην ΕΟΤΑ (www.eota4x4.gr).

Στην ψηφοφορία που έγινε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, 11 σύλλογοι ψήφισαν υπέρ της ίδρυσης της ομοσπονδίας, 2 σύλλογοι ψήφισαν λευκό και 1 σύλλογος ψήφισε όχι στην ίδρυση της ομοσπονδίας. Eτσι με απόλυτη πλειοψηφία και χωρίς να χρειαστεί η καταμέτρηση των ψήφων των απόντων 8 συλλόγων, λήφθηκε η απόφαση να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ίδρυσης της ομοσπονδίας.

Η ομοσπονδία, μετά από ομόφωνη γνώμη των παρόντων, θα έχει ως έδρα την Κομοτηνή, σε χώρο που εξασφάλισε η Λέσχη 4Χ4 Κομοτηνής και πρόσφερε δωρεάν ο δήμος της πόλης. Η κατάθεση του καταστατικού θα γίνει στο Πρωτοδικείο της πόλης από τον δικηγόρο Xρήστο Χατζηπέμου.

Οι παρόντες ψήφισαν ομόφωνα ως συντονιστική επιτροπή τους:

Γώγου Θωμά (Actyon Off Road Team)

Πολυδεύκη Πατακόια (Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών)

Βαγενά Θωμά (Λέσχη 4Χ4 Κόνιτσας)

Σιδέρη Παναγιώτη (Αρτεμις)

Αθανασίου Γιάννη (Ιχνηλάτης).

Ως ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων αυτή τη στιγμή αναφέρονται οι σύλλογοι:

4Χ4 Club Λάρισας, Action Off Road Club, Αττική Λέσχη Τετρακίνησης,

Jeep Club, Off Road Club Καβάλας, Αρτεμις, Ιχνηλάτης, ΛΕ.ΤΕ. Ξάνθης, Λέσχη 4WD Περιστερίου, Λέσχη 4Χ4 Aρτας, Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών, Λέσχη 4Χ4 Θεσπρωτίας, Λέσχη 4Χ4 Κομοτηνής, Λέσχη 4Χ4 Κόνιτσας, Λέσχη 4Χ4 Κω, Λέσχη 4Χ4 Σερρών, Λέσχη 4Χ4 Χανίων, Λέσχη Αυτοκινήτου 4Χ4 LOXA Σουφλίου, Λέσχη Τετρακίνησης Λέσβου, ΠΑΛΕ Αμαλιάδας 4Χ4, Σ.ΤΕ. Μαγνησίας, Σύλλογος Τετρακίνησης Κέρκυρας.

Η λίστα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής.



Περσισσότερα στο :

Ελληνική Ομοσπονδία Τετρακίνητων Αθλημάτων



No Response to "Ελληνική Ομοσπονδία Τετρακίνητων Αθλημάτων"

Leave A Reply